O nama

Dobro došli na internet stranice Centra opšte i estetsko-reparativne dermatovenerologije dermaClinica.

dermaClinica je ponosna članica Dermanetwork, svjetske asocijacije “skin care” specijalista

Zadovoljstvo nam je da na ovim stranicama predstavimo neke od naših usluga kao i da ponudimo kratki osvrt na suvremene dijagnostičko terapeutske tehnike kojima raspolažemo.

Sve naše procedure su isključivo medicinske, zasnovane na dokazivim, naučnim postulatima, provjerljive i učinkovite. Nasa oprema je medicinske efikasnosti, vrhunske kvalitete i odobrena za upotrebu u medicinsko-terapeutske svrhe od strane američke uprave za hranu i lijekove (FDA) i njenih evropskih ekvivalenata. Neke od predstavljenih tehnika i metodologija su prvi puta u ponudi na širem regionu balkana i predstavljaju oštricu suvremene medicine iz polja dermatovenerologije. O tome ce vam na slijedecim stranicama biti dostupni hiperlinkovi o referentnim informacijama, svjedočanstvima korisnika i proizvodjačkim specifikacijama.

Stručnost i terapijski učinak su zagarantovani . Iako su neke od procedura kozmetološke, snaga i kvalitet opreme su medicinski tako da je rezultat tretmana na kvalitativno višem nivou u odnosu na tretmane u kozmetickim salonima.

Na raspolaganju vam je kompetentni tim koji, pored jedinog redovnog Profesora dermatovenerologije u BiH, čine hirurzi raznih specijalnosti, internista I kozmetičar.

Beauty is skin deep.

Prof.dr. Naima Arslanagic, spec dermatovenerolog,alergolog imunolog

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.