Arasys III bodyshape

DALI STE ZNALI: prilikom hirurške liposukcije, u jednom navratu, moguće je odstraniti MAKSIMALNO  4 litra( masnoće, veziva i vode)iz subkutisa, u najvećem broju slučajeva 1500mililitara!!!Dakle, veliki operativni zahvat sa svim rizicima, ogroman finasijski izdatak ( 5-7.000KM), izostanak sa posla, bol i ukupan gubitak od……..maksimalno 4 kile.

ARASYS INCH LOSS JE POSLJEDNJI IZUM PROF.DR.GARRY POLLOCKA, IZUMITELJA PACE MAKERA I PIONIRA ELEKTROBIOKOMUNIKACIJE ORGANIZMA. APSOLUTNI JE HIT U SVIJETU O CEMU SVJEDOCE  NEBROJENE REFERENCE NA INTERNETU, TV  (CNN, FOX, SKY) PRINTANIM MEDIJIMA (Elle, Harpers, Cosmopolitan, Bazaar…)i na Youtube dermaClinica kanalu.

dermaClinica JEDINA U ISTOCNOJ EVROPI posjeduje tehnologije multifrekventnog crvolikog nanoelektriciteta koji u estetske i rehabilitacione svrhe koristi principe pacemakera

Arasys body sculpting tretmani su dizajnirani tako da su nadogradnja trenutnom stanju muskulo-skeletalnog sistema. Nakon stanja dugotrajne imobilizacije, trudnoće, mišićne hipotonije i slično počinje se malim jačinama u koje se u svakom slijedećem tretmanu pojačavaju dok mišići ne dobiju na volumenu i u tom procesu troše kalorije koje crpe iz ololne masnoće. Broj tretmana je od 4-10 da bi se dobili zadovolojavajući rezultati. Pri tome se kaliperima prate fiziološki parametri stanja mišića i pojačavaju intenziteti nanostruja i tretmani produžavaju svaki put za 5-7 minuta, u zavisnosti od stanja kardiovaskularnog i mišićno-skeletalnog sistema.
Kod stanja gojaznosti/celulita koriste se drugi settinzi gdje se fokus stavlja na mobilizaciju masnog tkiva i tek sekundarno na mišićne kontrakcije. Tretmani se kombinuju sa endermološkom cellutec masažama kako bi se masno tkivo otplavilo u limfni sistem i poslije prirodnim putem, preko mokraće, izbacilo iz organizma. MEDICINSKI PRINCIP JE IDENTIČAN ONOME KOD LIPOSUKCIJE, SAMO ŠTO SE MASNOĆA MOBILIŠE NEINVAZIVNOM TEHNIKOM.

Pri tome je veoma važno da nemate istoriju bubrežnih kamenaca. Tretmani se ponavljaju dok pacijent ne dobije zadovoljavajući rezultat, što zavisi od polaznog obesiteta/gojaznosti i projicirane slike o sebi.

FDA clearance FAB739hjj2007

The Arasys III is registered by the FDA as a Class I device which is the very safest classification.

The FDA states that Class I devices “present minimal potential for harm to the user…”

Osvjedočite se o učinkovitosti jednostavnom pretragom Google, Youtube dermaclinica kanalu (link u gornjem desnom uglu pretraživača) ili na nasoj stranici / Arasys u medijima.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.