Arasys III i korisnik

Sad kada smo diplomirali medicinu, sigurno postavljate sebi pitanje…Kako će to uticati na mene i pomoći mi?

EEE pa,

Arasys procedura koristi masnoću kao izvor energije. Bajpasirajuci  aerobnu fazu sagorijevanja glukoze kao i anaerobni  metabolizam piruvične kiseline, zaobilazi se glukoza u krvi, koja se prirodnim mehanizmima prva iskoristava za pokretanje tjelesnih napora i tjelo se primorava na alternativni izvor energije a to je konverzija masti u glukozu i potom mišićni ATP. Tako se vježba finansira deponovanim mastima. NA TAJ NAČIN SE MASNOĆE BRŽE TOPE, NEMA ZAMORA (u krvi je i dalje prisutna dovoljna količina glukoze za normalno funkcionisanje), NEMA BOLNIH MIŠIĆA ( nema mlijecne kiseline jer je zaobiđen metabolizam piruvične kiseline).

Arasys singnal rezultira PUNOM MISIĆNOM KONTRAKCIJOM koja ima ritam, potenciju i efekte naporne vjezbe.

Mišićna kontrakcija pojačava limfatičku drenažu  i cirkulaciju što SMANJUJE NASLAGE CELULITA

Kliničke studije( vidi našu stranicu reference) pokazuju da redovna Arasys vježba dovodi do UBRZAVANJA BAZALNOG METABOLIZMA i posljedicno teže gomilanje masti nakon okončavanja tretmana.

Znaaaci, ja mogu da jedem i pijem koliko hoću i sta hocu, pušim, ne bavim se nikakvom vježbom, i svako malo dodjem i potrošim salo!!!

E,pa ne!  Kao i svaku drugu tjelovježbu, tretman Arasys 3 inch loss, zahtijeva određena odricanja. Za optimalne, trajne rezultate neophodna je redovitost tretmana, promjena stila života, navika prehrane o čemu ce biti dat detaljan savjet na početku dermaClinica Arasys inch loss tretmana.

Optimalni rezultati ( smanjenje broja odjeće za 1 broj) se efektuiraju u 10 tretmana ( 3 tretmana sedmično).

Tretmani održavanja se preporučuju jednom sedmično.

DALI STE ZNALI: prilikom hirurške liposukcije, u jednom navratu, moguće je odstraniti MAKSIMALNO  4 litra( masnoće, veziva i vode)iz subkutisa, u najvećem broju slučajeva 1500mililitara!!!

Dakle, veliki operativni zahvat sa svim rizicima, ogroman finasijski izdatak ( 5-7.000KM), izostanak sa posla, bol i ukupan gubitak od……..maksimalno 4 kile.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.