Arasys III indikacije

Arasys body sculpting tretmani su dizajnirani tako da su nadogradnja trenutnom stanju muskulo-skeletalnog sistema. Nakon stanja dugotrajne imobilizacije, trudnoće, mišićne hipotonije i slično počinje se malim jačinama u koje se u svakom slijedećem tretmanu pojačavaju dok mišići ne dobiju na volumenu i u tom procesu troše kalorije koje crpe iz ololne masnoće. Broj tretmana je od 4-10 da bi se dobili zadovolojavajući rezultati. Pri tome se kaliperima prate fiziološki parametri stanja mišića i pojačavaju intenziteti nanostruja i tretmani produžavaju svaki put za 5-7 minuta, u zavisnosti od stanja kardiovaskularnog i mišićno-skeletalnog sistema.
Kod stanja gojaznosti/celulita koriste se drugi settinzi gdje se fokus stavlja na mobilizaciju masnog tkiva i tek sekundarno na mišićne kontrakcije. Tretmani se kombinuju sa endermološkom cellutec masažama kako bi se masno tkivo koje mišić ne potroši otplavilo u limfni sistem i poslije prirodnim putem, preko mokraće, izbacilo iz organizma. Pri tome je veoma važno da nemate istoriju bubrežnih kamenaca. Tretmani se ponavljaju dok pacijent ne dobije zadovoljavajući rezultat, što zavisi od polaznog obesiteta/gojaznosti i projicirane slike o sebi.

Pored navedenog, kome još tretmani mogu biti od koristi?

Različita patološka stanja, za koja je Arasys primarno i razvijen (MS, distrofije, atrofija poslije imobilizacije), za  uvećavanje mišićne mase i smanjenje bolova.

Flakcidni mišići abdomena (porod).

Definicija pojedinih misićnih grupa, pomoć bodybuildingu.

Podizanje grudi (preko djelovanja na pektoralni mišić).

Rejuvenacija i zatezanje kože.

Detoksifikacija (nakon zahtjevnog medikamentoznog tretmana razlicitih patoloških stanja)

Konturiranje tijela i anticelulit.

Promocija opšteg stanja organizma i osjećaja ugode

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.