Arasys Perfector digitalni Facelift

Sa ponosom vam predstavljamo, prvi u istocnoj Evropi – Arasys Nanoperfector.

ARASYS NANOPERFECTOR NIJE MASINA ZA GALVANSKE STRUJE ILI TENS MASINA( sa kojima ste,vjerovano imali iskustvo u kozmetickim salonima i koji su, u najvecem broju slucajeva neucinkoviti).

ARASYS NANOPERFECTOR JE JEDINA MASINA TOG TIPA NA SVIJETU, sa patentiranom tehnologijom koja simulira prirodnu komunikaciju stanica u tkivima. Naime stanice u tkivima komuniciraju preko bioelektricnih napona na stanicnoj embrani (elektricni membranski potencijal). Mijenjanjem elektricnog potencijala stanica se polarizuje odnosno depolarizuje na taj nacin oogucujuci unos nutrijenata u stanicu iz kojih se u specijaliziranim organelama produciraju stanicni proteini,ATP, i druge supstance kljucne za funkciju stanice, razvoj i regeneraciju tkiva.

ARASYS PERFECTOR, u nivou koze, koristi IDENTICNE BIOELEKTRICNE NAPONE SINUSOIDNE FREKVENCIJE, koje stanice  normalno produciraju. Starenje, okolisne traume (suncevo UV zracenje, klimatski uvjeti), opadanje hormonalne aktivnosti, pusenje, nacin ishrane dereguliraju bioelaktricnu komunikaciju tkiva i dovode do slabije koordinacije stanica u misicno-koznom sistemu lica, gubitka tonusa i elasticiteta i posljedicno nastaju bore, misici se opustaju i padaju pod uticajem gravitacije i nastaje aspect starenja. Srecom, taj process je reverzibilan:

ARASYS NANOPREFECTOR TEHNOLOGIJA (Beyond Botox and Lasers) je kvantni skok iz ere traumatske estetske hirurgije u eru digitalne,neinvazivne estetske hirurgije.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.