LPG

LPG endermologija pruža i tretman kojim se učvršćuje koža lica, vrata, dekoltea i grudi, odstranjuju i ublažavaju bore, a koži vraća nježnost i prozračan ten. Lift 6 Cosmecanique najnovija je nekirurška metoda koja daje učinak prirodnog liftinga koji odgađa pojavu znakova starenja kože, a koristi kombinaciju mobilnih zalistaka i vakuuma. Tijekom tretmana izmjenjuje se brzina djelovanja putem sustava brzih vibracija kojima je cilj jačanje strukture kože i sustava sporih vibracija koji dreniraju. Takvim tretmanom, kojim se provode neprekidna, ritmična, mehanička mikropulsiranja, izravno se trodimenzionalno stimulira svaki milimetar kvadratni kože oko očiju, lica, dekoltea i grudi. Time se postiže prava gimnastika lica koja osigurava čvršću stukturu kože i mlađi izgled. Računalni program sastoji se iz tri dijela i odnosi se na višak kože na licu i dekolteu, zatim naboranu kožu i tzv. infiltriranu kožu. Djelovanje Lift 6 uređaja ugodno je i prirodno, jer se s obzirom na mogućih devet razina intenziteta prilagođava svim tipovima kože, čak i onoj najosjetljivijoj.
Cilj je tretmana stimulacija kolagena i otklanjanje prvih, znatno ublažavanje starijih bora, odnosno smanjivanje znakova starenja. Jedinstvenim načinom djelovanja prirodnim putem koži vraća čvrstoću i elastičnost. Svi dobiveni rezultati LPG metodom potvrđeni su na temelju znanstvenih studija provedenih na američkim i europskim sveučilišnim klinikama.
Nema dobne granice, što znači da su tretmani poželjni što ranije u životu, s pojavom prvih, najmanjih bora. Upravo se pravodobnim tretmanom mogu postići najbolji rezultati čiji je cilj smanjivanje bora, jačanje tonusa i prirodne strukture kože te obnova glatkoće.
U početku se savjetuju svaki drugi do treći dan u seriji od 15 do 20 tretmana

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.